Fixat & Donat,  Hemma hos Disponenten,  Inredning,  Inspiration,  Vi två blir tre

Ikea-hacks

IMG_0379 IMG_0377

Hur många av mina läsare känner till Ikea-hacks? Eller kanske snarare, hur många vet exakt vad det är men visste inte att det kallas så? Om du googlar på ”Ikea hacks” hittar du mängder, jag menar tusentals, bilder, bloggar, tweets etc. från människor som gjort om sina Ikea-möbler på fiffiga sätt.

Om du liksom jag är Pinterestfrälst kan du söka där och det var också precis just där jag hittade det hack som jag ägnat mig åt i veckan. Lampan FADO har förvandlats till Mr. Moon!

Det är nog inte många inredningsintresserade småbarnsföräldrar som inte känner till Mr. Moon postern, den är ju så söt och vacker att man liksom tuppar av lite och vem vill inte att ens lilla pyre ska somna tryggt under Mr. Moon?

Nu har jag alltså med Ikeas, Pinterests och lite färgs hjälp tagit det ett steg längre och gjort en Mr. Moon-lampa som får stå i lillens vägghylla och lysa upp skötbordet för oss framöver. Funderar så smått på om inte själva postern också ska få flytta in i barnrummet så småningom.

Foto: Sarah Andersson

(För er som är intresserade är färgen Panduros Antiksilver som jag duttat på med hjälp av en tvättsvamp. Ögon och rosor på kinderna är gjorda av Panduros pennor för keramik och glas i färgerna svart och rosa. )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.