Inredning,  Inspiration,  Sarah tipsar

IKEAs vårnyheter

De har snurrat runt flera varv i bloggsfären redan så ni har knappast missat dem men det fanns många godbitar eller hur? Fåtöljen Färglöv tyckte jag lite extra mycket om liksom spegelprismorna på väggen bakom som jag hoppas kommer att finnas i sortiment och inte bara synas på bild.

Just fåtöljen Färglöv gillar jag eftersom jag tycker att den kan matcha många andra soffor och möblemang helt på egen hand. Den behöver inte ha en matchande 3-sitssoffa för att passa in i en inredning, det går alldeles utmärkt att komplettera antingen en Howardsoffa eller något mer stramt från exempelvis Ire. Mycket praktiskt och hållbart, tummen upp för det Ikea.

Hyllkombinationen Eket tror jag kommer att bli en riktig storsäljare, den kan byggas så att den passar så gott som överallt och kommer nog också att synas på fler än ett håll framöver. Jag gillar den, verkligen!

Och som alltid finns det en del fina textilier, det råder knappast någon tvekan om att rosa är en av vårens s t o r a färger. Den här nyansen syns ju överallt just nu!

Pressbilder: IKEA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.