Drömhuset,  Fixat & Donat,  Inred med blommor,  Inredning,  Inspiration,  Träning & Hälsa

Innehållet i den där påsen

IMG_0307 IMG_0305 IMG_0303 IMG_0312 IMG_0313

Gav er en sneak peak tidigare i veckan men tänkte nu avslöja vad påsen från Smaralda i Karlskrona faktiskt innehåller. Inget mindre än dessa två doftljus från Voluspa!

Vårt badrum på övervåningen går helt i vitt, vita väggar, ett så gott som vitt golv (egentligen ljusljusljusgrått), vitt porslin. Vitt, vitt, vitt alltså. Ljust. Och lite kallt. Jag är inte en person som slänger in ett par turkosa handdukar och sedan kryssar för rutan ”färg i badrummet” och anser det klart. Nej, jag gillar ju det vita, eller ska jag säga ljusa, handdukar för mig är vackrast så och för mig är det inte där färgen ska komma. Istället valde jag att göra så här,

  • En växt för en lite mer levande känsla i ett kallt rum. I det här fallet en Sophora. Igen. Vi får väl se om den tycker att den har fått en bra plats att leva på och därmed kan tänka sig att göra just det ett tag till. Leva alltså.
  • En kruka till växten i en varm färg och ett levande material med lite struktur, i det här fallet koppar och lera.
  • Doftljus för oss att njuta av under långa, varma bad. Voluspas Suede Blanc och Goji Tandori Orange. Mmmmm så gott de luktar. Och så fina de är. Win-win. Faktiskt så var det färgerna på just asken till Goji Tandori Orange som fick sätta tonen i hela badrummet. Så kan det vara ibland.
  • Ljusfatet är fyndat för några tior på Citygross av alla ställen, jag ville samla ljusen, och glasflaskan, på en plats och då finns det inget bättre sätt att göra det på än på ett fat eller en bricka. På det sättet kan man också samla ganska många småpryttlar i ett rum utan att det ser plottrigt ut. Tummen upp!
  • Återstår att hitta ”någon-liten-koppar-detalj” att lägga i fönstret tillsammans med de Minelight ljuslyktor från Kosta Boda som står där nu. Plocka upp färgen/metallen men ajabaja, inte för mycket. Ungefär så. En lagompryl. Som inte får vara för stor för det finns ingen fönsterbräda. The thing. Ni vet.
  • Återstår också att fixa färdigt med det väggskåp som sitter i badrummet sedan förra ägarna och som jag inte är helt nöjd med. Varför? Det är trärent och inte på det snygga, trendiga trärena sättet utan på det lite mer gulnade, fula trärena sättet. Har en god idé om vad jag ska göra så bilder följer 🙂

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.