Inred med blommor,  Inspiration,  Juligt,  Sarah tipsar,  Sarahs kreativa,  Sarahs önskelista

Älskade GRANIT

Om jag nu visade upp julen hos IKEA är det väl inte mer än rätt att jag bjuder på den samma hos stora favoriten GRANIT? Granit har ju i min mening den stora fördelen att allt inte ser så väldigt juligt ut utan kan användas året om. Betongkrukorna ovan kommer att vara fantastiska ihop med penséer till våren.

Men den närmsta tiden, det är faktiskt bara lite drygt 4 veckor till första advent, kommer det mesta att handla om lökar för min del. Hyacinter köper jag så många att jag vet inte vad. Varje år. Men de kostar ju skvatt och ingenting och gör hela hemmet så otroligt stämningsfullt. De hade gärna fått landa i GRANITs betongkrukor och när de sedan blommar och kanske blivit lite för höga för sitt eget bästa hade de kunnat få flytta ner i glasvasen på samma sätt som GRANIT visade på sin Instagram för ett tag sedan. Strålande vackert!

Eukalyptus ska jag köpa hem inför jul i år och som alltid ett par amaryllislökar. Vita. Samma bekymmer varje år med att hitta just vita. Men vitt ska det vara, så det så.

Sen har vi ju faktiskt en liten kille här hemma som kommer att förstå advent och att öppna paket lite bättre i år, den här träbyrån att använda år efter år känns helt rätt. Jag tänkte dock inte lämna den trären utan måla ett par av lådfronterna, några vita och några grå. Kan nog bli vajjert det tänker jag.

Och så har vi ju undertecknad som nu kommit in i den perioden på året då hon fryser konstant. Det här med att inte ha någon ämnesomsättning märks extra tydligt när det blir kallt. Let me tell ya’! I lördags eldade jag för fullt i en av kaminerna samtidigt som Alex ville öppna balkongdörren för att han höll på att få värmeslag. Lite så har vi det här hemma, får mig alltid att tänka på boken om Morfar Prosten, är det någon som minns?

Bildkollage skapat av bilder från GRANIT.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.