Hemma hos Disponenten,  Inred med blommor,  Inspiration

Doktor Westerlund

Det blev lite tyst här inne i ett par dagar och det beror helt enkelt på att…jag behövde det. Jag har jobbat en del men också funderat mycket på hur skört livet är och mina tankar har varit hos de vänner som just nu går igenom något ofattbart.

Idag tog jag och de två små en promenad för att rensa tankarna och njuta av vädret som faktiskt har varit riktigt fint här idag trots att prognoserna från början sa något helt annat.
Jag gick förbi Knutssons Blommor, det är en lyx med en lokal plantskola på gångavstånd, och köpte med mig en Doktor Westerlund hem. Eller Doftgeranium. Eller kanske Doftpelargon. Kärt barn har många namn.

IMG_5089

Den har fått flytta in i sovrummet, så som Dr. Westerlund faktiskt rekommenderade. Vi får väl se om Alex kan tänka sig att låta den stå kvar där eller om han tycker att den doftar för mycket. Plantan var faktiskt så stor när jag köpte den att jag direkt plockade tre sticklingar som nu är satta i vatten och pryder skrivbordet i kontoret.

IMG_5095
Fördelen med att handla hos en Plantskola är inte bara stora, friska växter utan också goda råd från kunnig personal. Sådant uppskattar jag!

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.