Inred med blommor,  Inspiration

Färga pioner?

Att skapa eget innehåll på sin blogg är ju alltid det bästa, det är jag den förste att skriva under på. Jag läser mycket hellre sådant hos andra som är skapat, fotograferat hos dem själva eller av dem själva. Alla gånger. Men…

…just nu skapas inte mycket bloggmaterial här hemma. Det enda som sker är att vi möblerar om att för att få plats med flyttkartonger och att allt större del av bohaget placeras i just dessa kartonger och inte i fönster, på bord eller på annat sätt som en del av inredningen.

Alltså blir det nu ”icke-skapat-av-mig-själv-innehåll” en tid framöver. Förhoppningsvis ersätts detta sedan av desto mer ”skapat-av-mig-själv-innehåll” när vi väl har flyttat och ska installera oss i vårt nya hem i vår nya stad.

Bilden på den vackra buketten är googlad och inte alls fotad av mig.

Just idag tänkte jag slänga ur mig en fråga till er kunniga människor, går det att färga pioner? Ni vet med karamellfärg i vattnet så som man gjorde med vitsippor på dagis? Eller för all del med tulpaner. Jag har mina funderingar inför en mässa framöver och skulle vilja få dem att bli blå. Någon som vet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.