Fixat & Donat,  Hemma hos Disponenten,  Hemma hos oss,  Inred med blommor,  Inspiration

Têt-a-têt

Lökväxter, de är inte bara vackra att se på utan ganska roliga att använda. Det känns som att det var igår jag skrev det här inlägget men det är det bevisligen inte och nu är det alltså dags igen. Ny årstid, nya lökar.

IMG_4610

Häromdagen köpte jag en têt-a-têt med fyra lökar på lokala ICA för 19:90 kr, dessa delade jag sedan och fördelade på fyra olika ställen. Små lökar som de här tycker jag är jättefina att plantera i vanliga ljuslyktor, skallarna från Kosta Boda speciellt eftersom de är så djupa. Tycker på något sätt att skallarna förtjänar lökar, de ser ut att trivas med lökar. Tycker nästan bättre om dem så här än som ljuslyktor. Vad tror du om det Ludvig, är det ok?

IMG_4604 IMG_4608 IMG_4607

Nåväl, fyra små planteringar för en tjuga, sedan är det så gott som påskpyntat i hela huset i min mening. Går all in på julen men förstår inte påsken riktigt som pynt-högtid så det räcker nog så här tänker jag. Hade det inte varit för lillemans eventuella allergi kanske ett björkris, helt fjäderfritt, hade fått göra entré också men i år skippar vi nog det för säkerhets skull.

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.