Hemma hos Disponenten,  Inred med blommor

Vilken Valborg

Åh vilken Valborg vi fick, först en solig och fin dag följt av en ännu finare kväll tillsammans med de finaste av vänner. Jennie, Jimmy och Sixten kom hit för lite middag och umgänge, någon eld blev det inte tal om då småkillarna inte är vakna hur länge som helst. Trodde vi i alla fall.
Vår Superhjälte var så trött att han grät mer eller mindre från det att gästerna satte fot innanför dörren. Han somnade relativt ovaggad i vanlig tid. Men den verkliga Superhjälten denna kväll var Sixten som var på riktigt partyhumör, pigg som en lärka och glad som en mört hela kvällen. Vilken kämpe!

Och vi andra? Tja, vi konstaterade att livet har förändrats en del sedan den där nyårsaftonen vi firade ihop med magarna i vädret, att det är tur att vi befinner oss på samma plats i det kaotiska småbarnslivet och att förståelsen för gråtande/pigga Superhjältar är total.

Men trevligt som attans hade vi, från början till slut, något annat är liksom inte möjligt i varandras sällskap! Och så fick jag (vi) de vackraste blommor jag vet, vita rosor och eukalyptus. Just denna bukett var inslagen i vaxad brunpapp, det har jag aldrig sett tidigare men oj så effektfullt måste jag säga.

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.