Drömhuset,  Fixat & Donat,  Hemma hos Disponenten,  Inredning,  Inspiration,  Trädgård

Inreder ute

I år har jag tagit mig tid och råd att inreda ute lite mer. Förra året var jag nöjd över att bara kunna sitta ute och amma en stund, exakt hur det såg ut orkade jag inte bry mig så mycket om. Eller ta tag i.

IMG_5248

Men i år alltså, mer genomtänkta planteringar, seglet har som ni vet fått komma upp, alla dynor är på plats, liksom en duk, lite värmeljuslyktor (salig blandning mellan loppisfyndad kristall och IKEA-fynd för 4 kr).

IMG_5242

Även balkongen har fått lite extra kärlek, stolen har fått en dyna, det lilla brickbordet har fått flytta ut och en pelargon sprider lite extra kärlek. Till både dessa loungestolar och till vår lilla soffa är jag på jakt efter fina blå/vita boxkuddar men jag hittar inga som känns helt klockrena. De måste vara ganska tjocka för att det ska vara skönt att sitta någon längre stund och så ska den blå nyansen vara så där ”helt rätt” (givetvis bara jag som vet vad just jag menar med det), mönstret vara vackert, somrigt men inte för mycket (jag vet, jag vet, bara jag igen…) och så ska priset kännas lagom för dynor som ligger ute dygnet runt under hela sommarhalvåret.

IMG_5258 IMG_5260

Ja ni förstår, jag har inte hittat dem ännu helt enkelt.

Och så är det det där med förvaring till leksakerna ute. Superhjältar kommer med tillbehör så är det, men de behöver ju inte vara i blickfånget 24/7.

Foto: Sarah Berg

En kommentar

  • Ann-Charlotte Gregorius

    Hej Sarah, så himla fint du har gjort det 🙂 Blev helt överförtjust i dina vita loungestolar vid soffan, var har du köpt dem?

    Med vänlig hälsning
    Ann-Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.