Fixat & Donat,  Hemma hos Disponenten,  Hemma hos oss,  Inredning,  Inspiration

Inredningsdomino – övre hallen

Vi tuffar väl vidare i vår inredningsdomino, dags för den övre hallen. Eller allrummet, det är ju så öppet där uppe att det är så gott som samma sak.
Tidigare var det tomt på bägge sidor om fönstret och under fönstret stod ett litet halvmånebord som jag ärvt och målat vitt samt en loppisfyndad stol som nu istället agerar kontorsstol. Så varför har jag tagit bort bordet och stolen?

Enkelt, det blev lite to much med dem också.

För.

Nu ser det ut så här! En av de tidigare biblioteksbokhyllorna har fått flytta upp och samtidigt har Superhjältens tipitält fått flytta ut hit för att skapa utrymme i hans rum för det kommande Flisa skrivbordet. Elliot älskar att ha en koja här ute, han började leka koja i vår WIC men jag tröttnade på att hitta fläckar på alla mina kläder när jag skulle använda dem och därför är den nu stängd och ersatt med koja i form av tält. Win-win!

Så ni förstår, ett bord och en stol också hade verkligen blivit kaka på kaka. Nu blir det istället alldeles lagom och två väldigt trevliga ljuskällor dessutom med ljusslingan från IRIS-lights på tältet och en klassisk klämspot i bokhyllan.

IMG_4963

Och visst är det konstigt, att nu när bokhyllan och tältet väl står där så är det otroligt svårt att tänka sig hur det såg ut innan. Det känns som att det måste ha varit väldigt tomt. Nu är det istället väldigt trevligt. Och det är trevligt.

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.