Drömhuset,  Fixat & Donat,  Inredning,  Inspiration,  Vi två blir tre

Inte längre tomt

IMG_0262 IMG_0264

Nej det är inte längre tomt i det blivande barnrummet. Det blivande har gått till det faktiska i helgen och vi har fått en rejäl reality check, ”detta händer nu”. Underbart!

I vårt lilla pyres rum finns nu ett skötbord, en säng, babyskyddet och den helt underbara ljusslingan från Iris Lights/Modesto. Vi gillar den så mycket båda två att Alex tyckte att den kanske kunde få flytta in i vårt sovrum fram tills Februari när rummets inneboende dyker upp. Men nja, det är trevligt att det lyser i barnrummet även nu så vi får nog helt enkelt tänka oss att köpa ytterligare en slinga istället.

Som synes återstår en hel del, sängen ska bäddas, spjälskydd inhandlas liksom skötbädd och alla andra nödvändigheter på ett skötbord, en matta vore gosigt och ett par tavellister fyllda med böcker skulle göra ena väggen fin. Detaljer, detaljer, detaljer. Precis som överallt i vårt drömhus. Underbart!

Foto: Sarah Andersson

2 kommentarer

  • Jenny S

    Åh! Myspys! Det händer verkligen något i huvudet när den där lilla sängen kommer på plats. Tänk att någon ska sova där!! 😀 Jättefint!

  • Sandra

    Åh vad kul att se!
    Jag är gravid i v 17, och har tänkt att köpa exakt samma säng (för det är så himla praktiskt att den är påbyggbar och framför allt att den har hjul. 🙂 ) Sen har jag också samma ljusslinga, så väldigt kul att se att ngn annan har tänkt precis som mig! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.