Drömhuset,  Fixat & Donat,  Hemma hos Disponenten,  Inredning,  Inspiration,  Vardagsrummet

It wasn’t me

IMG_3712

Jag lovar, det var inte jag. Inte den här gången. Jag måste ju erkänna att de allra flesta inredningsinitiativen här hemma är mina. en sisådär 110%, och jag får allt som oftast min vilja igenom. Ni kan ju fråga Alex vid tillfälle hur det förhåller sig med man cave kontra bibliotek i det här huset. Men bara om ni har gott om tid. Så att sä’…

Men.

Den här gången sa det bara poff så var gamla soffan borta med vinden och ersatt av en betydligt ljusare, nättare variant som ”ticks all the boxes” för oss båda. (älskar det uttrycket, hur skulle ni sagt det på svenska?)

Vi ville bli av med fåtöljen då den var i vägen rent rumsligt. Men vi ville samtidigt skapa fler, eller minst lika många, sittplatser. Dessutom var vi låsta vid en balkongdörr och en öppen spis som gjorde det hela snäppet svårare men skam den som ger sig. Den soffa vi nu har valt ät IKEAs Söderhamn i färgen Isefall ljusturkos. Jag är nästan löjligt nöjd.
I know, I know, ljusturkost + tyg + barn = dumt. Men tvättbar klädsel och det faktum att det är just IKEA och därmed inte kostar skjortan gör att det ändå känns helt rätt!

Ett infall och initiativ så här i juletid som verkligen föll mig i smaken.

Thanks baby!

IMG_3715Den här bilden är ju bara för rolig ”vad gööööör du mamma? jag slidar in här med gåstolen lite bara, hoppas jag inte stöööör”. Älskade stjälpreda! <3

Foto: Sarah Berg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.