Bröllop,  Heaven on First,  Inredning,  Inspiration

Ja, ja, ja det vill jag!

Den 3 maj var vi i Göteborg för överlåtelsen av lägenheten. Efter att alla papper var påskrivna och nycklar överlämnade åkte vi raka vägen till lägenheten för att känna in, titta, mäta och se om den såg ut som vi mindes den.

Där och då hände det mest fantastiska, det finaste i mitt liv, min älskade Alex gick ner på knä och friade till mig. Fler detaljer än så får ni inte, dem är våra och de ligger sparade som i en liten ask längst in i hjärtat men mitt svar var givetvis ”ja, ja, ja det vill jag” och jag har levt i en lyckobubbla sedan dess.

Vi hade inte alls pratat om detta så det kom som en total överraskning och jag börjar nu inse att jag faktiskt inte har så bra koll på vilken sorts bröllop jag vill ha. Jag vet inte heller vad Alex vill. Det enda jag vet är att jag, när det blir lite för mycket då och då, avbryter mitt packade och sätter mig och bröllopssurfar lite.

Dagens bloggpost är ett tips, om du inte vet exakt vad du vill kan Pinterest vara en bra hjälp. Det gäller ju inte bara bröllop utan kanske inredning, renovering eller något annat ni planerar. Pinna de bilder du hittar och gillar och när du sedan tittar igenom alla bilderna i din inspirationsmapp eller på din Pinterestboard blir det lättare att se om det finns någon röd tråd, en stil eller en känsla som återkommer i dina bilder.

Min bröllopsboard på Pinterest är ännu en låst board som bara jag kan se. Vi får väl se om jag känner mig mogen att göra den offentlig någon dag. Har ni några speciella boards på Pinterest eller brukar ni göra så här?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.