Inredning,  Inspiration,  Juligt,  Sarah tipsar

Jul hos IKEA

Julen hos IKEA har redan börjat och ni känner ju mig vid det här laget, jag älskar julen. Älskar, älskar, älskar den. Så inte mig emot att börja fundera lite på julen och snudda vid julkänslor och doften av pepparkakor och glögg alltså.

ikea_vinter_2016_textil_ljusslinga

Jag föll mest för småsaker i år. Papper, snören och band är som alltid ett måste för mig, det var en del textilier som föll mig i smaken också, servetter, dukar och löpare. Och så något så enkelt som kakburkar och kakmått för tro det eller ej, så mycket som jag bakar så äger jag inte en endaste kakburk. Så kan vi inte riktigt ha det känner jag.

ikea_vinter_2016_burk_med_lock_morkgraikea_vinter_2016_kakmatt

Men så funderar jag också lite på den där STRÅLA LED-ljusstaken, varför, varför, varför finns den bara i rött? Vad hände med vitt och/eller svart. Jag missade STRÅLA-ljusstaken med en hårsmån för två år sedan, lyckades få tag i den förra året och hade älskat att komplettera med den här. Men rött? Verkligen? Den är ju väldigt mycket ett utropstecken i sig själv, jag vet inte vart jag skulle kunna placera den här hemma för att den inte skulle förvandlas till !! Hm. Får fundera på den.

ikea_vinter_2016_hall_golvljusstake

Bilder: IKEA  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.