Fixat & Donat,  Inredning,  Inspiration,  Kosta Boda,  Vardagsrummet

Julen har åkt ut

Tidigare i veckan åkte julen ut här hemma, tomtarna hade gjort sitt (med den äran) för den här gången och får nu vila upp sig inför nästa jul.

Som alltid efter jul, här hemma och säkert hos de flesta andra också, påbörjas då alltid projekt ”flytta-runt-runt-runt” och det är sällan en pryl hamnar på samma plats efter jul som den hade innan jul.

Och varför skulle den? Men nya fräscha ögon går det ju lätt att flytta runt, byta platser, hitta nya kombinationer och på så sätt förnya utan att ha gjort av med en enda krona. Underbart!

Så här blev det i ett av våra fönster i vardagsrummet nu, en lampa som inte stod där tidigare gjorde att det ”blev det snyggaste fönstret någonsin” enligt sambon. Trevlig feedback!

Men jag håller med honom, det blev jättebra, att jag inte tänkt på det tidigare… Hm… Nya lampan är högre och ser till att ljuset faller ner över glaset uppifrån och kvällstid gör det verkligen stor skillnad, glaspumporna blir extra vackra då!

Som ni ser ska det också kompletteras med en ny blomma eller växt nu när julstjärnan har gjort sitt. Jag är bara så tveksam över vad jag ska köpa. Ljusa fönster, direkt solljus och en semester på intåg inom ett par veckor. Vad sjutton ska kunna trivas och överleva i dessa fönster? Tips mottages tacksamt!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.