Fixat & Donat,  Fyndat,  Heaven on First,  Inredning,  Inspiration,  Köket

Kökbordet är på plats

Som jag kämpade med detta lilla klaffbord, allt från att hämta det hos blocket-säljaren och försöka baxa in det i bilen (vilket visade sig vara svårare än jag trott) till att slipa ner bordsytan med dess gula lack och sedan tvätta och måla benen (det var det enkla) för att inse att jag måste göra något åt bordsskivan också och slutligen lasera den vit i tre omgångar. Puh!

Men oj så värt det för jag är verkligen supernöjd med vårt lilla bord och under midsommarhelgen var det extra fiffigt med just ett klaffbord då sillunchen dukades upp på det för stunden lite större bordet.

På plats i vårt kök ser jag också på riktigt det jag visualiserade när jag ”skapade” bordet och det är så roligt att få ro projekten i hamn och inse att det blev precis så där bra som man tänkte sig.

Nu återstår bara stolarna och just nu, just idag, lutar jag åt vita Tolix-stolar. Jag har ju som ni känner till velat en hel del kring det här, tycker att stolar är jättesvårt för det finns få snygga stolar som jag tycker är värda sin peng. Men visst skulle väl två Tolix passa bra här?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.