Fixat & Donat,  Hemma hos Disponenten,  Inredning,  Inspiration,  Köket,  Vit inredning

Kökssoffan på plats

IMG_0984

Nu är den äntligen på plats, vår ”nya” kökssoffa. Köket i Disponentvillan är som gjort för en kökssoffa, det finns en plats som bara skriker kökssoffa och där det mycket riktigt också stod en kökssoffa när vi var på visning förra sommaren.

Sedan vi flyttade in har alltså jakten pågått, på den perfekta kökssoffan. Minns mitt inlägg kring nyår om det operfekta och det är alltså precis, och fortfarande, vad jag menar. Jag ville inte köpa en ny soffa, den fick inte vara för tung i sitt uttryck, gärna en pinnsoffa men samtidigt med förvaring under lock. En kökssoffa och inte en stoppad träsoffa helt enkelt. Stor skillnad i min värld men inte för dem som lägger ut annonser på blocket. Har jag märkt.

Men nu har vi alltså hittat den, och transporterat hem dem. Från en Göteborgsk sommarölänning som liksom vi befann sig på Norra Öland under påskhelgen och då ville göra plats i sitt nyinköpta sommarhus genom att göra sig av med denna lilla raring.

Tänk att man kan bli så glad av en lite (med betoning på lite) nött och skavd kökssoffa med rätt mått? Härligt!

IMG_0986

Japp, nya blogg-favorit-platsen är given!

Foto: Sarah Berg

PS. Att den redan är vit gjorde inte saken sämre. Minns när jag målade våra fyra pinnstolar, tidigare mörkgröna, vita. Utan bebis i närheten. Det var väääldigt många pinnar på de där stolarna. Om man säger så.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.