Fixat & Donat,  Hemma hos Disponenten,  Inredning,  Inspiration,  Kommunikation by Berg,  Kontoret

Kontorsnytt

Vi må ha blivit med mancave men den senaste inredningsdominon gjorde ju faktiskt att jag också fick ett rum. Ett kontor, en arbetsplats. Ett ställe där jag får ha saker där jag själv lägger dem. Som är min plats och där inredningsarkitekt Elliot Berg inte stormar fram som en tornado.

Jag älskar det!

Jag sitter på mitt lilla kontor varje dag, skriver, bloggar, eller lägger mig i dagbädden och läser en bok. Det är nog nästan det bästa rummet i hela huset!

Det är fortfarande långt ifrån klart men det börjar sakta men säkert falla på plats. Väggen som blev tom när tavlor och annat fint flyttade ut är nu fylld med guldfärgade trådgalgar och magasin. Det kanske inte nödvändigtvis skall vara dessa ex som hänger där men jag skulle behöva sätta mig och bläddra i min magasinskatt i lugn och ro någon dag. Inte med en Superhjälte hack i häl för det är som att be om sönderrivna sidor och vikta hörn något jag helst undviker.

IMG_5059

I ett annat hörn av rummet har skissen från Bertil Vallien fått sällskap av en ampel, (ännu) en Elefantöra och trycket av Nadja Wedin. När nu Bertils skiss äntligen funnit sin plats ska jag rama in den in en sådan här ram tänkte jag, är trött på IKEAs breda RIBBA-ramar och föredrar dessa lite nättare och tunnare ramar.

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.