Bakning,  Fixat & Donat,  Hemma hos Disponenten,  Hemma hos oss,  Inredning,  Inspiration,  Vi två blir tre

Lek, bus & mellandagsmys

Visst är de här dagarna sköna? Skrota runt i ett lugnare tempo och göra så gott som ingenting? Eller ingenting och ingenting, riktigt så fungerar ju inte livet med en snart 11 månader ung liten herre i huset men om vi gör allt på hans villkor och väldigt lite ”eget” blir det ändå någon form av mellandagstempo på det hela. Så skönt!

Vi firade en traditionell, mysig familjejul här hemma med våra båda familjer och det var så himla härligt. Man kan nästan tro att Disponenten är som gjord för just julaftnar och att få ha båda våra familjer samlade var så roligt och skönt på samma gång. Lite nypa sig i armen känsla på det faktiskt.

Jag ska visa mer av både julklappar och juldukning och annat framöver men just nu ville jag mest titta in och önska er en God Fortsättning. Hörde förresten av min svägerska att detta egentligen inte ska börja användas förrän i morgon, då vi alltså officiellt lämnat juldagarna bakom oss och klivit in i mellandagarna. Hur gör ni?

Den lilla Superhjälten fick så otroligt mycket fint i julklapp, mer om det kommer, men bland annat detta tält vilket fick det att spinna runt i huvudet på mamman så på juldagen möblerade vi om han och jag. Han mycket nöjd över att få ett riktigt lek och bus-rum och jag nöjd med hela känslan där inne. Lyckades dessutom klicka hem den sedan länge helt slutsålda bilmattan från HM på Tradera i nyskick och väntar nu in den som pricken över i:et i Superhjältens rum.

Nu ska jag återgå till att kurera min förkylning som kom som en extra liten julklapp igår, inviga mina julklappar genom att baka en tårta och titta fotboll (ni vet väl att Boxingday är en gigantisk fotbollsdag i England?) samt lek och bus. Vi ska visst tälta lite. Och räkna på kulramen från Faster Johanna.

Vi hörs snart igen!

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.