Hemma hos oss,  Inred med blommor,  Inredning,  Inspiration,  Vardagsrummet

Lite fjäsk och en Ekollonvas

IMG_8337 IMG_8338

Under förra veckan, när jag var i Kosta, damp det ner ett mail i inkorgen från min kollega och roomie på jobbet, Åsa. ”Du har fått post, det står Love från Ryska Posten”. Tvingade henne omgående att öppna paketet och fick då veta att det var ett gäng tidningar och en liten vas. Kul tänkte jag, lite ”fjäsk” från ett magasin som vill att vi ska annonsera.

När jag kom tillbaka till jobbet igår visade det sig att det inte bara var vilken liten vas som helst utan Svenskt Tenns lilla ekollonvas som jag faktiskt länge har velat ha. Det tar bara emot att köpa en glasvas från någon annanstans än Orrefors eller Kosta Boda och därför har det dröjt.

Och tur var väl kanske det då för nu är jag lycklig ägare till en alldeles egen och det snälla magasinet (Allt i Hemmet) hade varit snälla nog att skicka med en murgrönekvist också. Eftersom jag var borta hela förra veckan har den lilla kvisten dock en lång uppförsbacke om man säger så. Det skulle förvåna mig väldigt om den överlever men just nu får den stå där och pryda sin plats på vardagsrumsbordet.

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.