Fixat & Donat,  Inredning,  Inspiration,  Köket

Målarmästare i farten…igen

Målat och klart, bordet jag har sett framför mig har nu blivit verklighet. Bordsskivan slipad och inoljad och benen tvättade, grundade och målade. Ett lager häftgrund och två lager ceriserosa, knallrosa färg.

Skulle du också vilja måla något i denna underbara färg är blandningen NCS 2060-R30B. Själv har jag lite, läs: ganska mycket, färg kvar i burken så vem vet vad som mer ska få lite knallrosa färg på sig?

Det vi nu funderar på är om bordsskivan ska vara helt trären eller om den, på något sätt, ska få lite vitt pigment på sig? Och frågan är i så fall vad som är bäst, en riktigt tunn vit lasyr eller kanske vax? Någon klok och smart bloggläsare som kan ge input?

Som ni ser står nu det färdiga bordet inskuffat i ett hörn av vardagsrummet tillsammans med den ärvda fotpallen från farmor och farfar och vår första flyttlåda. Fler lär det ju bli och så tjusiga bilder på bordet lär jag inte kunna åstadkomma förrän efter den 31/5 när vi är på plats i Göteborg men jag var ju ändå tvungen att visa upp det färdiga resultatet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.