Fixat & Donat,  Inredning,  Inspiration,  Kosta Boda,  Orrefors

Monter in the making

Ser ni hur fint det kommer att bli? 🙂 Jag visualiserade direkt och var redan vid det hĂ€r laget övertygad om att detta skulle bli awsome! Vilket det ocksĂ„ blev, jag Ă„kte hem innan mĂ€ssan öppnade men för den som Ă€r nyfiken och vill se fler bilder av den fĂ€rdiga montern skulle jag rekommendera vĂ„ra Facebooksidor.

VÄr duktiga VM Gunilla hade valt att plocka in material frÄn hyttan i montern för att matcha bilderna vi tagit av nyheterna i just hyttan. Vi kan inte ta hela vÀrlden till hyttan i Kosta, tyvÀrr, sÄ dÄ fÄr vi ta hyttan ut i vÀrlden istÀllet! Jag blev liksom glad i hela kroppen av att fÄ visa det som jag sjÀlv tycker Àr sÄ otroligt vackert för alla mÀssbesökare.

Nya skĂ„len Sugar Dandy av Åsa Jungnelius för Kosta Boda, sĂ„ jĂ€kla lĂ€ckra. Att jag ska ha en sjĂ€lv Ă€r solklart. Men vilken fĂ€rg? Rosa kanske, eller grön, eller blĂ„? Hallonröd kanske? Varje dag tror jag att jag har bestĂ€mt mig…och varje dag Ă€ndrar jag mig. En av varje?

Ett exempel pĂ„ en ”hyttbild” av nyheten Celebrate som Ă€r en serie Champagne- och vinflaskor i helgjutet glas av Kjell Engman. Det Ă€r sĂ„ fantastiskt att det blanka, vackra glaset kommer ur den hyttmiljö som Ă€r sĂ„ karg och rĂ„. Underbart med kontraster eller hur?

Exakt hur vÄra sÀljare summerar mÀssan och vad vi har fÄtt respons pÄ alla nyheter och pÄ montern fÄr jag nog veta i veckan som följer men nÀr jag betygsÀtter mitt eget jobb, min egen insats och mina bidrag till detta sÄ kÀnner jag mig jÀttenöjd!

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.