Drömhuset,  Fixat & Donat,  Hallen,  Hemma hos Disponenten,  Inredning,  Inspiration,  Renovering

Moodboard hallrenoveringen

Japp, nytt år och snart sätter den så hett efterlängtade hallrenoveringen igång. YAY! Vi har många tankar kring denna renovering men när det nu börjar bli dags att faktiskt bestämma oss och beställa klinker, tapeter och annat roligt får i alla fall jag lite beslutsångest.

För att hjälpa mig själv på traven satte jag samman en klassisk moodboard. Väggarna kommer att tapetseras överst och få träpanel nederst. Med eller utan pärlspont? Enfärgade Silver White från Boråstapeter som sitter på ovanvåningen (och möter hallen via trappen) eller något mer mönstrat som tapeten i kollaget från Sandbergs?
På golvet kommer det att läggas klinker, Marrakech Voltaire Snowflake, Palmblad eller en mer neutral betongplatta? Tapet och golv hänger ihop här känner jag. Mönster på ena eller andra stället, absolut inte båda.

Tyssedal klädskåp från IKEA och klädhängaren från Jotex skulle flera behov och så behöver vi få in växter och jag drömmer om ett olivträd (minst ett) och terrakottakrukor för att addera lite färg och värme i rummet.

Jag har med andra ord en ganska tydlig bild men måste ändå bestämma mig kring tapet, panel och golv. Hm. Tar en funderare till.

Bildkollage av bilder från Bauhaus, Marrakech Design, Jotex, Ikea, Sköna Hem, Sandberg Wallpaper och Boråstapeter 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.