Fixat & Donat,  Inredning,  Inspiration,  Sovrummet

Ny idé!

Nu har jag fått en ny idé igen, fixarfrasse är i farten igen. Någon som kan gissa vad jag håller på med? Vår säng är inte speciellt gammal, vi köpte en ny sängstomme så sent som i höstas men vi är inte precis lika nöjda med den båda två. Icke. Sängstommen vi har nu har en fotgavel vilket gör att Älsklingen inte kan sträcka ut sig ordentligt. Så kan vi ju inte ha det.

Men eftersom jag sökte igenom utbudet av sängstommar mer än grundligt i höstas vet jag att det inte finns något som jag tycker om, som passar oss och som har ett rimligt pris. Alltså tar vi istället saken i egna händer och tillverkar en egen…av en gammal spegeldörr. Dessa finns på blocket för 150 kr men jag ska höra med den mesta samlare jag känner först, pappa. Hemma i huset där jag växte upp fanns det enbart gamla spegeldörrar och jag vet att pappa letat, sparat och tagit tillvara på dörrar sedan länge, frågan är bara om han har dem kvar?

Mer om detta projekt lär följa framöver!

En kommentar

  • Fröken Evaldsson

    Sarah, ett tips är att hitta ”speglar” på dörren är lika…Annars kommer du reta dig halft ihjäl när du lägger kuddarna i sängen, och den är olika varandra…
    Försök alltså hitta dörrar som har lika stor spegel som uppe, och inte som dom du på bilden..

    Puss M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.