Inredning,  Inspiration,  Kosta Boda,  Sarah tipsar

Nygammal klassiker

Innan jul trillade det in en pressrelease från Kosta Boda om att de släpper ”nyheten” Limelight vilket fick mig att hicka till lite för det är ju alls ingen nyhet utan en av Göran Wärffs klassiker. Nyhet eller ej, jag blev jätteglad för det här är en serie som jag tycker har något speciellt och som jag förespråkade en nylansering av redan ”på min tid”.

Limelight känns framtida, samtida och dåtida på samma gång. Och därför blev jag ännu gladare när jag såg pressbilderna, fotade av ingen annan än superproffset Jonas Lindström i vanlig ordning och (skulle jag gissa) stylade av Jonas lika duktiga fru Linda. För visst är bilderna precis som Limelight? Dåtida, framtida och samtida på samma gång? Här finns bumlingen, Jetson-fåtöljen, Collect-skåpet från A2, trendgrönska i form av eucalyptus och en av Görans egna konstglaspjäser och punchpraliner. Snacka om att fånga känslan.

Och som vanligt är glaset perfekt fotograferat, briljansen och lystern är underbar! Glasserien har ett präglat mönster i botten som faktiskt drar tankarna lite mot en golfboll vilket ger de vackra optiska effekterna, en av Görans verkliga styrkor som glasformgivare.

Klockrent, äntligen, bra jobbat Kosta Boda!

Pressbilder: Jonas Lindström för Kosta Boda, styling av Linda Lindström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.