Inredning,  Inspiration,  Kontoret,  Sarahs önskelista

Wick Chair

Just nu pågår Möbelmässan för fullt uppe i Stockholm, pressmeddelandena och inbjudningarna haglar och det är veckor som denna jag önskar att jag faktiskt bodde i Stockholm. Annars gör jag inte det som ni vet.

Nåväl, från Design House Stockholm kommer denna stolperfektion, Wick Chair av Jesper Ståhl och Karl Malmvall, en designduo från de Småländska skogarna som jag ju vurmar för lite extra. Ett par rader i pressmeddelandet lyder

-”Karl och Jesper satte en gammal korg framför mig och sa ”det här är vad vi har tänkt oss” berättar Anders Färdig. Jag förstod inte särskilt mycket. 

Alla som har träffat Anders Färdig från Design House Stockholm vet vilken karismatisk människa han är och jag kan tänka mig att det där var ett ganska roligt möte. Men visst kan vi se en ”gammal korg” om vi kisar lite när vi tittar på den färdiga Wick Chair? För mig är det solklart. Lika solklart som att dess vackra linjer och luftiga känsla golvade mig fullständigt. Den här åkte nu rakt upp på önskelistan över kontorsstol till mitt hemmakontor.

Wick Chair finns även som vanlig stol men det är kontorsstolen som lockar mig allra mest.

http---grandrelations.com-wp-content-uploads-2016-01-WickChair_ArcoTrestleTable

Pressbilder: Design House Stockholm

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.