Inredning,  Inspiration,  Sarah tipsar

Prinsens nya alster

   

För ett par dagar sedan trillade det in ett pressmeddelande från Mema/GAB angående en serie silverprodukter som nu släpps. De är formgivna av ingen mindre än prins Carl-Philip och jag tycker själv att de är riktigt fina. Prinsen har tidigare tagit fram en serie bestick för Mema/GAB och nu gick samarbetet vidare till en vas och två stycken ljusstakar.

Vasen är 20 cm hög och ljusstakarna 6,5 cm respektive 9,5 cm. Priset för dessa dyrgripar? Ganska saftigt, vasen kostar exempelvis 29 900 kr och lär inte hamna i ”varje mans hem” men det är en exklusiv serie och det är tillverkat i äkta silver.

Jag tyckte att det var roligt att de förutom bilder på produkterna även skickade ut en bild på formgivaren mitt i produktionen, visst känns han ändå lite folklig då prinsen?

2 kommentarer

  • peter

    Tycker inte att hans formgivning är något att ha, ganska trist och tillintetsägande. Bilden från produktionen ser mer ut som ett studiebesök. Shit va jag lät negativ men han får steppa upp ett par pinnhål för att mäta sig med dem som verkligen kan formge. Skapa något eget Prinsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.