Fixat & Donat,  Inredning,  Inspiration,  Köket

Salt och peppar

Köket har fått en liten mini-makeover, inte helt färdig ännu men jag visar den ändå. Älsklingen fick nya salt- och pepparkvarnar i födelsedagspresent och sådana ställer man inte i ett skafferi utan dem ställer man fram, synliga, då de är så otroligt fina.

Just därför var vi tvungna att flytta om lite, flytta ner vissa kaffebryggare och annat i dessa nämnda skåp och istället göra plats för ett litet köksarrangemang. Salt, peppar, olivolja och flingsalt står nu fullt synliga och lättillgängliga och hela köket blev plötsligt luftigare och finare.

Hela arrangemanget ska dock få ett nytt fat, man tager vad man haver och då blev det detta fat i nysilver så länge men jag har sett fina betongfat på Village som jag tror passar mycket bättre. Hoppas att de finns kvar!

Ps. För er som nu tänker att jag måste ha blivit galen som ställer undan kaffebryggaren…bara lugna…jag pressar allt mitt kaffe i den AeroPress jag köpte på Kahls i Kalmar för någon månad sedan. Mycket enklare, mycket godare och skulle den stora bryggaren behövas står den lättillängling, jag lovar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.