Inredning,  Inspiration,  Kosta Boda,  Orrefors,  Sarah tipsar

Stora Trenddagen 2013 – en bildkavalkad

Idag befinner jag mig i Stockholm, ett vintrigt och brrr:igt kallt Stockholm där jag har besökt Stora Trenddagen som Trendgruppen arrangerar tillsammans med Plaza Interiör på hotell Clarion Sign.

Trendspanare Stefan Nilsson höll en jättebra föreläsning. Har inte lyssnat på honom tidigare men det var verkligen ett proffs. Ett proffs på sitt ämne, på att föreläsa, på att vara personlig, rolig och saklig på samma gång. Han är nog faktiskt född till att göra precis det han gör, lite ”handen i handsken-känsla” där faktiskt.

Stefan pratade om fem trender för det kommande året och jag tänkte att jag skulle försöka samla det till er i ett, eller fem, kommande inlägg. Ovan visar jag bilder på de miljöer som hade tagits fram för att illustrera dessa trender. Både Orrefors och Kosta Boda finns med och representerar dessa trender vilket givetvis känns jättekul!

De fem trenderna kallar Stefan för Syndig & Salig, Formbart, Urban Farming, Blue Lagoon och Kul i kök. Exakt vad det betyder kan nu ju klura på, eller söka upp i någon annan väl vald blogg, tills jag hinner smälta och sammanställa mina tankar, intryck och anteckningar. Pennan glödde idag vill jag lova!

Tack Trendgruppen, Stefan, Sara och Åsa för ett strålande jobb med denna dag och föreläsning!

En kommentar

  • Berså

    Låter som en härlig dag! Hade tänkt att åka på Trenddagen själv men så kom annat i vägen…så nu ser jag fram emot att få läsa mer om dina tankar och intryck!:)
    / Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.