Fixat & Donat,  Fyndat,  Inredning,  Inspiration,  Vardagsrummet,  Vit inredning

Svajar i vinden

Nya gardinerna på plats!

 

Vid sidan av eller mitt för?

Tidigare var det…inte så bra 😉

Åh hej och hå här fotograferar vi i motljus… Inte så vackert på bild som det är i verkligheten men men, jag är i alla fall väldigt nöjd med mitt inköp av gardiner i söndags.

Jag blev aldrig riktigt nöjd med de hissgardiner som hängde där tidigare, lite för romantiskt och ”puttinuttigt” vilket faktiskt inte var meningen. Dessutom behöver vi kunna dra för ibland, det som inte syns på dessa bilder är att vårt vardagsrum kan vara så otroligt ljust. Jag har, på fullaste allvar, haft solglasögon på mig inne och jag uppskattar inte den ”Paris Hilton”-grejen så värst 😉

Dessa gardiner är, för det första, tillräckligt långa. 3 meter för att vara exakt och det är helt perfekt! Dessutom är de av modellen öljettlängder vilket gör dem enkla att skjuta fram och tillbaka och slutligen är de ljuvligt vita och de svajar nu sådär lugnt i vinden att jag blir alldeles förälskad i dem! Åh ljuva sommar!

Ps. Den som är uppmärksam ser den lilla knoppen i nederkant på det översta fotot. Min kära sambo sitter och spelar Fifa och jag hade inte hjärta att be honom flytta på sig. Som sambo till mig får han ju ofta stå ut med att jag ska fota paket innan jag öppnar dem, mat innan jag äter den  (eller innan han får äta den 😉 ) och minsta lilla förändring jag gör här hemma. Ibland får man liksom ge sig… 😉

 

2 kommentarer

  • Sarah

   Hej Lotta,

   Jag har faktiskt hittat på Hemtex ute vid Hansa, det gäller inte alla deras modeller men det finns om man frågar personalen. Jag köpte vanliga vita linnegardiner, öljettlängder och de blev jättefina!

   KRAM
   Sarah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.