Inredning,  Inspiration,  Sarah tipsar

Tips till badrummet

En av de stora anledningarna till att ett rum spretar och ger ett rörigt intryck är att det innehåller för mycket. För många färger, former, texter, texturer, vad som helst, men för mycket. Ögat får mycket att ta in och det ger inget samlat eller fint intryck.

Inte sällan inträffar detta i badrum som innehåller väldigt mycket i form av funktioner och därmed även prylar som behövs. Har man dessutom, som vi, en kombinerad tvättstuga/badrum/duschrum ja då är intrycken nästan oändliga stundtals.

Men de goda nyheterna är att det finns ett par enkla saker att göra för att minska rörigheten och göra badrummet mycket finare. Nummer ett är, a l l t i d, att hålla rent och snyggt. Ju mindre saker framme ju mindre röra. Det säger sig självt. Men ta det här med tvål, schampoförpackningar och balsam. Det är en väldig massa förpackningar, vissa fina, andra mindre fina och med en massa texter annat på. Genom att köpa sådana här, refillförpackningar till just tvål, schampo och balsam, minskar man antalet olikheter och ger ett snyggt och städat intryck. Superenkelt!

Just de här varianterna har jag hittat hos Clas Ohlson och Åhléns men det finns säkert på många, många fler ställen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.