Fixat & Donat,  Inredning,  Inspiration,  Sarah tipsar

Tipsar om Tipser.com

Inte nog med att jag jobbar med Sociala Medier, bloggsfären och annat roligt. Jag har dessutom bloggat i nästan fem år nu (!) och jag älskar min Iphone. Det är klart att jag då vill testa Tipser och dessutom tipsa om just denna dörrmatta som faktiskt är riktigt kul 😉

Tipser är ett nytt koncept som handlar om Social E-handel, jag som bloggerska kan tipsa mina läsare om nya produkter som jag vill lyfta fram och ni kan, direkt via bloggen, köpa dem utan att behöva klicka er vidare till en butik, leta upp produkten där och genomföra ett köp. Vi kapar alltså antalet klick och vägen från produkt till köp. Hur smidigt?!

Dessutom är det enkelt att skapa en snygg widget i ett blogginlägg så att produkten visas upp som i vilken e-butik som helst men följer min bloggs formspråk och typsnitt. Jag är grymt imponerad av idén och tror jättemycket på det här. Framöver kommer jag att tipsa om produkter lite då och då och när jag har tipsat om tillräckligt många produkter har jag min egen lilla ”Tipser-butik” som kommer att länkas via menyn i högerkant.

Fler tips från Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.