Inredning,  Inspiration

Välkommen 2016!

Hej nya året, hej 2016, hej oskrivna blad. Vi firade en helt fantastisk nyår hemma hos Jennie och Jimmy igår. Jag har ärligt talat svårt att se vad som skulle ha kunnat vara bättre?

Vi bjöds på fantastik mat och dessert, den där duon vet vad de gör i köket den saken är klar. Menyn var så tjusig så den kan jag inte återge till fullo och göra den rättvisa men det var f a n t a s t i s k t !

Småkillarna röjde runt en stund i vanlig ordning och vår Superhjälte, som tog en powernap i bilen på väg dit, var på ett strålande humör och bestämde sig för att vara vaken ett par timmar extra just igår. Det var ju ändå nyår liksom, hallå?
Men vad gjorde det, han var på gott humör trots tänder på väg och även om jag fick natta om ett par gånger gick det klart över förväntan med tanke på just tänderna. Jag kom nedtrippandes för trappan 23:57 sista gången och hann precis dra på mig jacka och skor, fånga upp ett glas skumpa och så poff, GOTT NYTT ÅR!

Efter tolvslaget hann vi med att spela spel och när de större killarna gjorde de mindre killarna sällskap för natten satt jag och Jennie uppe själva och bara pratade. Det är ju på sätt och vis vansinne att gå och lägga sig 03 när man vet att ”väckarklockan” slår upp sina blå runt 05 men ibland bara måste man. För även om vi båda lider av sömnbrist så ger de där stunderna så otroligt mycket energi och den är värd en natt med lite extra usel sömn. Vad gör det egentligen när vi summerar 2016 om ett år?

Dessutom hann vi med att på ett icke-Solsidan-vis spika nästa års firande och vi avslutade dagens långfrukost med en skön promenad på Stensö. Mössor och halsdukar på, sovande pojkar i vagnarna och en minst sagt slumrande stadsdel så dags på dagen.

TACK älskade vänner för en avslutning på 2015 värdig kungligheter, eller kanske Superhjältar <3

IMG_3873

Elliot tog som vanligt vägen över Sixten. Vad då krypa runt liksom?IMG_3884 IMG_3898

Vacker dukning och en extremt snygg kille i bakgrunden. Min. Yay!<3IMG_3915

Förra året i magarna, nu utanför. Galet!IMG_3921

Jennie hade dukat så fint, bland annat med en massa mässingsljusstakar. De här var de minsta kammarljusstakar jag sett tror jag, så söta! De åkte rakt upp på loppisjaktslistan för våren och sommaren. IMG_3923

Som sagt, maten, oh-la-la-maten! Förrätten, en hummersoppa med cognac och en pecorino-toast. Yum!IMG_3937

 

Vi var inte många ute på morgonpromenaden i morse, men det gjorde ju inte oss något. Det var en skön start på på året!

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.