Fixat & Donat,  Inredning,  Inspiration,  Köket

Välkommen hem!

Jag har ända sedan jag flyttade in i denna lilla pärla för snart 6 (!) år sedan haft ett litet köksbekymmer. Eller litet och litet, det är snarare ett stort. En gigantisk micro som inte har fått plats någon annanstans än på den dyrbara bänkytan. Men en micro är en micro och den är en trogen vän flera gånger om dagen så utan micro ville ju varken jag eller älsklingen vara.

Men så fick sambon en snilleblixt och hittade ett skåp där Mr Micro faktiskt passar alldeles utmärkt, och där han numera bor, vilket gav mycket åtråvärd  bänkyta tillbaka.

När det dessutom föll sig som så att älsklingen hade samlat på sig ett par presentkort på Cervera så fick denna skönhet följa med oss hem idag. En Nespresso Citiz som redan nu har levererat flera koppar kaffe till oss. Välkommen hem Citiz!

Det gjorde dessutom att jag fick en möjlighet att samla ihop kaffemaskin, knivställ, köksvåg och smått-och-gott-brickan till ett slags köksstilleben (kan man ens säga så??) av praktiska och snygga saker vilket gjorde hela köket till en trevligare plats. Härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.