Inredning

Välkommen till min Inredningsblogg

Jahopp, då har jag alltså tagit steget nu, skapat en egen Inredningsblogg som jag tänker fylla med mitt och älsklingens hem, allt piff och puff som jag ägnar mig åt här hemma, alla dröminköp och annat smått och gott. Bloggen kommer att fyllas på med länkar till andra vackra inredningsbloggar, butiker, magasin och fina sidor i allmänhet. Hoppas att ni ska trivas!

Vid pennan finner ni mig, Sarah, en trettioårig Kalmartjej med kli i fingrarna som inte kan låta bli att bry sig om hemmet, som kan uppskatta en städlördag hemma när resultatet blir ett skinande rent (läs vitt) och väldoftande hem. Jag bakar gärna en kaka då och då och jag delar livet med min Finaste och vår Valpis.

Mitt intresse för inredning är medfött, uppvuxen i en sekelskiftesvilla utanför stan som var i konstant förändring och renoverades varsamt av mina minst lika fixiga föräldrar. Talangen, eller ska jag säga behovet, är alltså nedärvt i rakt nedstigande led. Jag tackar och bockar för detta, bättre intresse (eller ska jag säga livsstil) kan jag inte tänka mig!

Min inredningsstil är väldigt vit, en blandning av New England och Shabby Chic med en personlig touch, men så skulle nog de flesta beskriva sin stil. Om ni stannar kvar här på bloggen lär ni se vad jag menar!

VÄLKOMNA!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.