Fixat & Donat,  Inredning,  Inspiration,  Köket,  Sarahs önskelista

Vårcollage

Jag måste erkänna det, jag har varit lite depp sedan vi kom hem från skidresan och den fantastiska semestern tog slut. Det är den bästa veckan på hela året för mig och när den är över blir det liksom lite tomt…

Jag bestämde mig för att göra något åt detta i helgen och skapade ett vårcollage på vår blackboard i köket. Saker som gör mig glad, ord som man mår bra av att läsa, saker jag längtar efter och saker som inspirerar mig.

Här trängs nu sommarens konsertbiljetter, liftkartan från Hinterglemm, snöret från mitt net-a-porter-paket (som påminner mig om mitt mål) färger, sommarljus, mat ute, en Lexington-bäddad säng som ser ut att stå max 10 meter från sandstranden, ett fång rosor och en hel dos av svart/vit kreativitet.

Att allt dessutom är fasttejpat med prickig tejp gör det hela ännu bättre. Visst blir man glada av prickar?? Förutom de små objekt jag hade hemma rev jag ur bilder ur tidningar och köpte enbart den pricka tejpen på Lagerhaus för 39 kronor om jag inte minns helt fel. Ett ganska enkelt och billigt sätt att pigga upp sig själv på måste jag säga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.