Heaven on First,  Inredning,  Inspiration,  Sovrummet

Vi är med internet igen

Efter lite strul fram och tillbaka med vårt bredband efter flytten är det nu äntligen up and running och jag blogga som vanligt igen. Tjiohoo!

Jag tänkte att jag kanske skulle börja visa lite bilder på hur vi har det här hemma. Det är inte alls färdigt, möbler och stora saker är på plats men det ”smånna” är ännu inte klart. Vissa saker har hittat sin plats, andra byter plats flera gånger om dagen och det som ska hänga på väggarna har vi inte ens börjat med ännu. Det får ta sin tid helt enkelt, likt en konstnär tänker jag värka fram det på något sätt. Eller i alla fall fundera väldigt noga.

Här är i alla fall glimtar från vårt sovrum, det är litet men naggande gott. Vi var ju vana vid ett riktigt stort sovrum i vår gamla lägenhet och det här har varit en utmaning. Alla tankar har gått ut på att skapa förvaring. Vår 2,5 meter långa garderobsvägg skulle bytas ut mot 1,5 meter och en byrå. Inte helt enkelt vill jag lova men det har löst sig. Skulle dock ljuga om jag sa att vi inte saknade garderoberna i Kalmar för jäklar vilken lyx det var. Har vi insett. Nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.