Drömhuset,  Inredning,  Inspiration

Vi har blivit med ”man-cave”…

Jo visst förstår ni. Det har ju sedan vi flyttades in knorrats en del från Alex håll om att huset har ett bibliotek men inte en man-cave. (Jag ser inte problemet här, när blev det standard med en man-cave egentligen??)

Nåväl.

För någon helg sedan åkte Alex ner till Karlskrona för att fixa med bilen tillsammans med min bror. Med sig hem hade han en ren och fin bil. Och en projektor med tillhörande duk. Jag hörde redan när han bar in prylarna att här skulle det inte diskuteras. Nu skulle det skapas killrum/biorum/man-cave. Kalla det vad ni vill. Det var odiskutabelt.

Så nu har vi blivit med man-cave, inte det som syns på bilden här dock, detta är det numera kombinerade gästrummet/biblioteket som jag håller på att inreda väldigt ljust, vitt och kvinnligt för att kontra. Någon måtta får det ju vara liksom.

Exakt vad jag ska göra av det andra rummet återstår att se, jag måste tänka ett par varv till här känner jag för än så länge har jag inte fått till det. Det är något med att använda saker som man själv tycker är direkt fula och få det att fungera ändå. Det tar emot. Men nu har jag ju förstått att både projektor och duk är här för att stanna och jag får då se det som en utmaning istället. Idéer finns så det gäller bara att baka ihop ingredienserna till en mumsig kaka så att säga.

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.