Fixat & Donat,  Hemma hos Disponenten,  Inredning,  Inspiration

Vill men ändå inte

IMG_0403 IMG_0402

Jag vill, men ändå inte, visa er hur fint det börjar bli i salongen. Det är nästan färdigt så när som på en sak, och en del av er ser det säkert på bilderna ovan…soffbordet. Det är givetvis inte detta soffbord som ska få parkera framför soffan permanent. Detta är en tillfällig lösning tills vi (läs: älsklingen) har kommit på vad han vill ha för något.

Mina förslag ratas nämligen på löpande band så nu väntar jag på motbud så att säga. Hade vi haft en sisådär 10 000 kr liggandes och skräpandes hade det varit betydligt enklare. Men med ett pyre i magen prioriterar vi inte ett soffbord för den summan just nu och då blir det genast mycket svårare.

Men soffan, fåtöljen och kuddarna är ju fina i alla fall och funktionen finns där ju, äntligen, förhoppningsvis kan vi komma överens om själva pricken över i:et också till slut. Några förslag? Mina förslag har hittills varit dessa två eller det här.

Foto: Sarah Andersson

PS. Ni ser ju vem som redan intagit mattan i allra högsta grad. Husse och matte är så otroligt schyssta som placerar mattor i varenda rum. Lycka!

2 kommentarer

  • Sarah

   Finns det ens något som heter bättre stil? 🙂

   Jag gillar bordet men det är lite för retro för övriga möblemanget. Eller hoppsan, howardmöbler och antika bord är ju inte precis ”nytt” men just detta hamnar liksom mitt emellan nytt och jättegammalt och där har vi inte lagt oss stilmässigt. Svamlar jag nu? 😉

   KRAM på dig och till din lilla alien 😉 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.