Inred med blommor,  Inspiration,  Vardagsrummet,  Vit inredning

Nu blommar det

Tidigare i veckan styrde jag kosan mot Plantagen för att införskaffa lite nya blommor till fönstren i vardagsrummet. De stjärnor jag köpte dit för någon månad sedan trivdes inte alls i solljuset och har därför fått flytta ut.

För första gången i mitt liv har jag köpt begonior. Två olika dessutom vilket kanske är lite udda eftersom de står i varsitt fönster i samma rum men jag kunde inte låta bli. Det fanns bara en av den sorten som har lite mer flikiga blommor och eftersom ja tyckte den var så fin löste jag det genom att köpa just denna och en med de vanliga runda bladen.

Hur man sköter en begonia hade jag ingen aning om men jag har läst mig till det mesta, tack Google för detta, och hoppas nu kunna sköta om dessa godbitar på bästa sätt. Såg att det redan kommit in julstjärnor (fast nu kallades de för Oktoberstjärnor…) men tyckte att det var liiiite tidigt ännu. Till och med jag anser detta, som är världens julälskare, men var sak har sin tid. Och nu är det begoniornas tid i Tyghuset. Så det så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.