Fixat & Donat,  Inred med blommor,  Inspiration,  Sarah tipsar,  Vit inredning

Vårlökar, filter och lager

Jag kunde inte låta bli, när vi var och handlade i slutet av förra veckan stod dessa små söta pärlhyacinter och lockade och pockade på uppmärksamhet. Jag köpte hem två stycken och en liten kruka får nu göra ugglorna sällskap på sockerlådan.

Tänk egentligen att små bruna lökar, med ytte-pytte-små gröna skott på, kan skapa så mycket vårkänslor. Den andra krukan står på köksbordet, i en gammal senapsburk av glas och jag är nästan ännu mer nöjd med den planteringen. Visar er så fort köksbordet i övrigt ser presentabelt ut… 😉

I övrigt håller jag som bäst på att lära mig Photoshop så smått, är självlärd (eller snarare sambolärd, men har inte gått någon kurs) och har än så länge bara börjat skrapa på ytan men jag tänker banne mig lära mig mer om detta. Just nu leker jag, som ni ser, med lager och filter för att lyfta fram bilderna som mest och bäst. Vi får väl se vad jag landar i tillslut. En av mina favoritbloggerskor, Smäm, har en bra tutorial på sin blogg som ni hittar här om ni också vill leka/lära mer!

En kommentar

  • maria at inredningsvis

    AWWW tack för så fina ord om min blogg:) jag gillar din också och jag hittade en bild på en kakelugn längre ner som jag blev helt KÄR i då jag är en sann kakelugns-narkoman haha.

    ha en kanonkväll och kolla in imorn då jag har nytt inlägg:)

    LOVE Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.