Inspiration

Blogga ofta eller sällan

Det här inlägget är skrivet för ett par dagar sedan, samtidigt som jag sitter och följer valvakan. I skrivande stund vet vi inte men gissningsvis har vi en fingervisning om vem som vinner när ni läser det här. Usch så otäckt jag tycker att detta är.
Lägger du inte för stor vikt vid ett val i ett land som inte är ditt eget kan man tycka, men för mig är det en principfråga. Om en man som bevisligen beter sig illa mot kvinnor, och tycker sig ha all rätt att göra det, kan röstas fram till president i världens stormakt då säger det någonting. Då är det tydligt hur extremt lång väg vi har kvar… Det är viktigt helt enkelt och den frågan ligger nära mig.

Men detta ska faktiskt handla om något helt annat. Väldigt världsoviktigt. Som för att balansera upp spänningen jag känner just nu. Jag har bloggat ganska sällan på sista tiden men saknat det. Jag har ofta suttit med datorn, tankar och försökt formulera inlägg men nej. Det har inte kommit. Jag har tappat mitt flow. Och vet ni varför? För att jag bloggat för sällan. Jag är antingen inne i ett flow, orden rinner och inläggen kommer enkelt. Eller också är jag ur mitt flow och får totalt skrivstopp. Allt låter fel, kommer ut fel, känns fel. Och då publicerar jag ingenting.

Så yes, blogga ofta är grejen för mig. Vi får väl se om det blir så framöver. Jag hoppas det. Jag gör som vanligt, klär om min webbplats lite, byter ut lite bilder, fräschar upp och kör vidare med lite ny inspiration. Det blir bra det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.