Inspiration,  Sarah tipsar

Boktips

Jag går numera under smeknamnet ”bokmalen” här hemma. Och det är knappast första gången i mitt liv som jag blir kallad det. I vuxen ålder har jag blivit periodare och plöjer böcker i vissa perioder för att sedan inte läsa alls under andra perioder. Men när jag var yngre läste jag jämnt. Jag var rent osocial stundtals.

Sedan jag gjorde iordning min kontorsplats på nedervåningen har min dator flyttat ner dit och jag ser till att göra alla mina ”datorgrejer” som att blogga, jobba (den där redovisningen ni vet), svara på mail och annat smått och gott på dagtid när lilleman sover. På kvällarna när samma lilleman har somnat är det istället böckerna som nu lockar. Jag har nu läst fem böcker på lika många dagar och jag älskar det!

Tänkte bjuda på ett boktips, Etthundra mil av Jojo Moyes. En riktig feelgood bok som ändå får läsaren att tänka till kring sådant som klasskillnader, vad som egentligen menas med att vara rik och om man alltid ska behandla andra så som man själv vill bli behandlad? En jättemysig och trevlig bok som jag definitivt skulle utnämna till bladvändare. Jag ville inte lägga den ifrån mig och det är väl det bästa betyg man kan ge?

Jag funderar förresten på att starta en bokcirkel precis som min vän Emma gjort i Göteborg, är det någon som är intresserad? Upp med en hand!

Foto: Sarah Berg

 

4 kommentarer

  • Sarah

   YAY! Bra, då är vi två, tänker att fyra till sex nog är ett bra antal. Ska bara ragga upp de andra två/fyra så bokar jag in en första date! 🙂

 • Anna Forsberg

  Vilken fantastik bra idé! Jag skulle gärna vara med om det finns plats för en till…
  Har varit lite förlite läsning för egen del de senaste åren, men det vore kul att komma igång igen!

  • Sarah

   JAAA! Vad roligt! Du är så välkommen i klubben och jag har nu bjudit in dig till den FB-grupp jag har skapat för att lättare hålla kontakten med alla. Där hittar du första boken, första datumet för vår träff och lite annat smått och gott!
   KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.