Inspiration,  Sarahs kreativa

Bullet Journal uppdelning

En bullet journal kan ju bli lite vad du vill att den ska bli. För min del är den främst en kalender, ett utlopp för kreativitet i den mån jag hinner och delvis en tracker. Jag trackar inte allt i livet, långt ifrån, men jag har gjort en uppdelning i min bujo, förutom kalendersidorna, som jag tycker väldigt mycket om.

Vill ni se?

Här finns tre olika kategorier eller uppdelningar, Yoga, Jobb och Listor. Mina Yoga-sidor kommer inte att vara fulltecknade den närmaste tiden som ni förstår men jag har stora planer för hösten. Och med det menar jag inte att jag ska köra igång de tuffaste passen direkt utan att jag ska börja. Det finns jättebra pass för tiden precis efter kejsarsnitt och det känns som en bra början. Det blir ju också mycket roligare om man kan följa sina pass och sin utveckling lite.

Jobb-kategorin får vi se lite vad den utvecklas till men att hålla koll på samarbeten och annat under hösten känns minst sagt rimligt. Jag återkommer med trackers här när de är mer färdiga.

Och så listor. Jag är en listmänniska. I så gott som alla lägen. Och här tänker jag kanske inte de kortsiktiga listorna som handla-listor eller pack-listor utan kanske ”Wants-and-needs” och liknande. Bra saker att hålla koll på helt enkelt.

Som synes är allt inte helt klart, blommorna ska få blad och listorna ska få…berg så klart! Men oj så skoj och vilken skön avslappning detta är!

Vad har ni i era bullet journals och hur har ni delat upp dem?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.