Heaven on First,  Hemma hos oss,  Inspiration

Dagens i-landsproblem

IMG_7676

I vårt vardagsrum har vi vitrinskåpet Fabrikör från IKEA, jag tror banne mig att det är en av de bättre sakerna vi köpte när vi flyttade in här. Jag tycker fortfarande att det är grymt snyggt och hade vi bott större hade jag nog kunnat klämma in det gröna också någonstans, den färgen tycker jag att IKEA har träffat helt rätt.

Så till problemet. Ett problem som verkligen är ett ”problem”. Det vill säga ett icke-problem. Ett ”problem” som i relation till verkliga problem ter sig som en tag på tivoli. Ja ni fattar. Det är ett i-landsproblem.

Just nu huserar vitrinskåpet en hel del glas, konstglas blandat med kollektionsartiklar. Samtliga är skulpturer utan vidare funktion. Det kliar lite i fingrarna att göra om. Skapa stilleben i vitrinskåpet av helt andra slag. Bildgoogla så ser ni precis vad jag menar. Mitt problem? Vart gör jag då av det som nu står där inne? I vår lägenhet finns bara tre fönster (!) och i övrigt saknas naturliga avställningsplatser för dessa raringar. Det får helt enkelt fortsätta klia i fingrarna och konstglaset får stå kvar. Tillsvidare. Kanske till nästa boende. Vem vet?

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.