Inspiration,  Sarah tipsar,  Träning & Hälsa

En fab mami & vän

I förra veckan träffade jag, äntligen, min vän Madeleine igen. Vi har pratat länge om att ses men med varsitt företag som vi båda försöker jonglera parallellt med föräldraledighet och 2+1 barn mellan oss är det inte helt okomplicerat. Men desto trevligare när man väl ses.

Madde gled in här som klippt ur en fransk film, den mest fabulösa tvåbarnsmamma jag kan tänka mig med sin perfekta lugg (dessa luggar, de förföljer mig, känner ni?), röda läppar och chica kläder och dessutom med den sötaste ”accessoaren” någonsin, lilla Olle. Som en liten minikopia av sin storasyster, precis lika söt och alldeles fascinerad av det fladdrande seglet ovanför uteplatsen. Bebisar alltså, så ljuvliga!

Och över kaffe och kaka fick vi så äntligen prata om högt och lågt, stort och smått och som alltid när vi ses konstatera att vi har mycket mer gemensamt än vi redan visste. Härligt sådant eller hur?

Madde och hennes familj har dessutom precis hittat sitt drömhus en bit utanför Kalmar, ett otroligt vackert trähus som de får tillgång till i Oktober. Lita på att hennes blogg kommer att fyllas med husinspiration, ännu mer inredning och DIY-tips framöver.

Printscreen från Bonjour Vintage, Maddes trés chic French blogg!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.