Inspiration,  Sarah tipsar,  Träning & Hälsa

En helg att minnas länge

Vilken helg vi fick i Malmö älsklingen och jag. Sol och vackert väder så gott som hela lördagen och faktiskt inget regn på söndagen heller förrän i bilen på väg hem.
Det blev en helg som blev precis det den skulle vara, tid tillsammans, powernaps på hotellet, god mat och god dricka, sovmorgon (!), shopping, prat, skratt och återhämtning.

Det var också en helg där jag lämnade kameran hemma och ni får därför hålla tillgodo med mobilbilder. I bilen på vägen ner passade jag på att testa en av årets nya Loka-smaker. En på många sätt sjuk upplevelse. Prova själva så får ni se. Sjukt.
Nere i Malmö sken solen och träden var så gröna som de möjligtvis kan vara. ”Aftershoppingen” bjöd på en Aperol Spritzer och kvällen till ära tog jag på mig taxi-klackarna.
Att bara få vara tillsammans med mannen i mitt liv i två dygn, ägna oss åt varandra utan någon liten som behövde vår uppmärksamhet var underbart! Liksom maten i lördags kväll, på restaurangen Monster. Vi fick tips om den, googlade lite och bestämde oss för att testa. Ligger ute vid Turning Torso och ser inte mycket ut för världen men när man kommer in…wow! Och yum!
Kan ju heller inte se en juicebar utan att unna mig något gott, denna gång hos Joe & the Juice på Emporia.
Och så avslutade jag hela helgen med en blötare än blöt löparrunda i söndagskväll. Jag gjorde lite löpningsmatematik i bilen på vägen hem och insåg att det helt enkelt skulle passa bättre om jag sprang i söndags kväll så sagt och gjort, så fick det bli. Hann dock inte komma så långt innan jag insåg att det verkligen inte var tal om någon skur utan mer ett klassiskt Göteborgskt ösregn fast utan paus. Jag var sååå blöt. Men strunt samma, det blev ett bra pass så energifylld som jag kände mig efter den bästa helgen på länge!

Jag älskar dig Alex <3 !

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.