Hemma hos Disponenten,  Inspiration,  Trädgård

En ny infart

På tal om Pinterest som jag skriver om titt som tätt och hur man kan hitta allsköns inspiration där fylls nu en ny mapp på min board kallad ”Uppfart & Garage/Carport”.
För att göra en lång historia kort så kommer vi att under hösten anlägga en helt ny infart till vår tomt. Det är som sagt en lång historia och inget vi hade räknat med just nu men faktum kvarstår, det kommer att bli så.

När vi nu väl har vant oss vid tanken på detta, och utgiften det medför, samt har fått kontakt med vad som verkar vara en bra anläggare som ska hjälpa oss känns det ändå ganska bra. Det är en ca 20 meter lång infart plus en uppställningsplats för två bilar med manöverutrymme att svänga runt så att vi slipper backa ut som ska ordnas och det medför i sin tur att två träd ska fällas, en hel jasminbuske (snyft!) tas bort, jordmassor schaktas bort, en stenkista byggas, tomten jämnas av. Ja ni hör, det är en hel massa saker som måste göras men det kommer att bli så bra tillslut.

Men tillbaka till Pinterest, när man anlägger vad som känns som en highway i trädgården krävs det lite extra inspiration för att få till det sådär bra som man vill och det har vi också lyckats hitta.

Vårt hus ligger inte synligt från den väg vi nu bygger en infart ifrån vilket gör att vi gärna vill markera det på något sätt. Tack och lov är tomten/vägen lite som en tratt längst ut så det finns utrymme för detta. Tror att det kan bli jättefint tillslut och ibland kanske det är bra att saker och ting liksom sker lite utan att man själv behöver bestämma det. Vi hade kunnat gå och vela kring detta i flera år om det inte hade blivit så akut som det nu blev. Nu får vi gå och fundera på det där garaget eller carporten istället. Det kan ju räcka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.