Inspiration,  Kosta Boda

Fantastiska Faktum

faktumgalan-530x306

Tack vare jobbet har jag fått vara del av ett projekt som har gjort mig väldigt glad på väldigt många sätt. Det handlar om Faktum och den gala som går av stapeln nu på torsdag på Stora Teatern här i Göteborg.

Priser skall delas ut till Årets Visslare, Årets Inkastare, Årets Trottoarpratare, Årets Gatumusikant, Årets Scendrag, Årets Uppstickare och Årets Faktumpris. Vill ni veta mer om dessa priser och de nominerade i varje kategori skall ni titta här.

Anledningen till att vi på Kosta Boda är involverade i detta fantastiska projekt är att vi blev ombedda att skapa priserna, själva troféerna, till denna gala vilket formgivare Åsa Jungnelius nu har gjort tillsammans med glasblåsarna i hyttan i Kosta. Exakt vad troféen är eller föreställer väntar jag med att berätta men det är ett hårt, mjukt pris och det är jättejättefint!

På torsdag går galan som sagt av stapeln, jag kommer att vara på plats uppklädd och med kameran redo och sedan skall vi fira och hylla hjältar hela kvällen lång. Hjältar som gör mycket för de hemlösa och utsatta. Ser fram emot en riktigt härlig kväll!

Bild lånad från faktum.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.