Göteborgsfavoriter,  Hus & Lägenheter,  Inspiration

Göteborgsblues

Befinner mig i en Göteborgsblues sedan ett par veckor tillbaka. Jag längtar tillbaka helt enkelt. Det är en svår känsla att förklara men jag saknar staden, vännerna, vårt liv där. Vardagen. Jag saknar Emma som tog mig under sina vingar när vi flyttade dit och visade mig allt värt att veta om Göteborg, saknar Christina och vårt morgonkaffe tidigt på kontoret, jag saknar hundpromenaderna längs Linnégatan, gymmet på Kungsgatan, att åka ut till Åsa och ta en promenad längs klipporna vid Näset.
Jag älskade att bo i Göteborg, som ni vet tog det ett tag men när vi väl fann varandra staden och jag var det en stark känsla och jag vet precis exakt när det hände. Som när man blir kär ni vet.
Alex och jag på väg hem en kväll, småsprang för att hinna med en vagn vid Valand, det hade regnat tidigare den kvällen men hade slutat nu och det luktade så gott. Det var i April och det mesta runt oss blommade. Åh. Jag glömmer det aldrig.

SFDDADA8BBFEABF4EC2BFAB06E447835988

För att försöka bota min längtan (eller möjligtvis göda den) knarkar jag Hemnet med hjälp av min favoritsökning ”Göteborg – Innerstaden”.
Under min senaste Tour de Hemnet hittade jag det här objektet på Hedåsgatan. Och nej, jag är inte blind, jag ser också att det behövs mycket kärlek och renoveringslusta men ändå. Golven, fönstren, dörrarna, detaljerna, skåpen. Åh som jag hoppas att den person som köper detta objekt vill starta en liten renoveringsblogg och ge mig adressen.

Bilder: hemnet.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.